Bläddra

Att trösta

Kategorier: Att hantera personliga problem Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

Att trösta

Kategorier: Att hantera personliga problem Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

Äntligen en bok för dig som vill men inte vet hur du ska trösta. När är det rätt att säga något och vad ska man säga då? Hur hjälpa utan att såra eller tränga sig på?

Den här boken riktar sig inte till dig som befinner sig i kris. Utan till dig som står bredvid, nära eller en bit ifrån. Till dig som vill trösta. För sanningen är att alla behöver tröst och alla kan trösta. Bara vi inte förväntar oss för mycket av oss själva. Vi kan inte göra allt, men vi kan alltid göra något.

Jag utgår från mina egna erfarenheter. De är inte unika. Jag har genomlevt missbruk i nära relationer, en skilsmässa, barn med funktionsvariationer, vård och förlust av en älskad i cancer och egen sjukdom. Jag har tröstat och fått tröst. Jag har också i mitt arbete mött människor i samtal om tillit, om normer och krav, om samförstånd och missförstånd och om rädslan för att göra fel. säger författaren.

Även om vi är olika och möter livets utmaningar på väldigt olika sätt så finns det stora likheter mellan oss. Här några handfasta råd och lite hjälp på vägen för att ge tröst också i riktigt svåra situationer.