Bläddra

Det Intuitiva – Hur inre visdom når fram

Kategorier: Ande, kropp och själ Hälsa, relationer och personlig utveckling Självhjälp och praktiska råd
Köp här

Det Intuitiva – Hur inre visdom når fram

Kategorier: Ande, kropp och själ Hälsa, relationer och personlig utveckling Självhjälp och praktiska råd
Köp här

TRETTON FÖRFATTARE FÅR ORDET I 2000-TALETS MEST INTUITIVA ANTOLOGI

Kraften går inte längre att förneka. Det intuitiva ber om att få vara mer delaktigt i vår utveckling och hjälpa oss att vakna, förstå och lära oss mer om oss själva. Intuitionen vill inget annat än att du älskar dig själv, och den ger dig friheten att återupptäcka din inre röst och därmed varje uttryck av din medfödda urkraft. Tretton författare, nio svenska och fyra engelsktalande, delar här med sig av sina upplevelser av det intuitiva, och vill ge nytt mod att mer medvetet värdera intuitionens närvaro i våra liv.

Antologin vill ta oss igenom detta vår tids största paradigmskifte så att vi öppet och med alla sinnen kan förbereda oss för framtiden som närmar sig allt snabbare. Men kommer vi någonsin att bli nöjda? Hur länge ska vi orka känna brist i vår vardag? Har vi fått nog av all falsk information som vi ständigt utsätts för? Är det intuitiva den enda sanning vi kan luta oss mot? Det vågar vi kanske inte lita på än, men vi har alla möjlighet att lyssna till och följa vår intuition – vår inre visdom.

 

Medverkande författare: Ana Kuni, Caroline Lifvenforth, Greta Bro, Ingela Johnzon, Lillemor Groth, Lotta Larsson, Marie Håkansson, Monica Bryant, Nanna Aida Svendsen, Regina Schwartz, Susanne Andersson, Ylva Wegler och Yvonne Frank Månsson.

Omslag/cover: Johara Hartley