Bläddra

En mening om dagen

Kategorier: Diverse Livsstil, hobby och fritid Pappersvaror

En mening om dagen

Kategorier: Diverse Livsstil, hobby och fritid Pappersvaror
Köp här

I vår moderna, jäktade vardag har få av oss tid att slå oss ner och börja skriva på våra memoarer. Samtidigt vill vi gärna föreviga våra upplevelser och tankar, så att vi kan blicka tillbaka på våra liv och minnas alla betydande stunder och värdefulla insikter som vi har samlat på oss under årens gång.

I den här boken gör du just detta: skriver om ditt liv - en mening om dagen. Efter tre år har du skrivit över 1 000 meningar om ditt liv! Det är en dagbok för dig som är på språng och som du kan fylla i när och var som helst: på tåget, vid frukostbordet eller precis innan du ska gå och lägga dig. En mening tar bara ett ögonblick att skriva, men på tre år har du satt ditt liv på pränt. Så skriv berättelsen om ditt liv - en mening om dagen!

Recensioner:
"I den här boken skriver du om ditt liv, en mening om dagen. Varje dag upprepas tre gånger så efter tre år har du skrivit över 1 000 meningar om ditt liv. Det tar inte så mycket tid men blir fina minnen. Kanske något roligt barnen sagt, en betydande händelse, kloka insikter eller kanske för att se utvecklingen av din träning. På varje sida finns också ett tänkeväckande citat. Boken är dessutom vacker och tryckt på miljömärkt papper. Dessutom planterar förlaget Nicotext ett träd för varje såld bok." 
Målarnas facktidning, december 2020

"Ni vet allt man tänker att man borde skriva ner men glömmer bort? I En mening om dagen räcker det med just det. Något roligt ungen sagt, lärt sig eller något ni har gjort som är värt att minnas. Så bra!"

Vi Föräldrar, nr 2, 2018

"En mening om dagen är en fylla-i-bok som gör det möjligt för dig att sätta ditt liv på pränt utan att egentligen lägga ner någon tid på det. (...) På så sätt kan du titta tillbaka och minnas dagar, väder, humör och tankegångar."
Året runt, nr 3, 2018

"En vacker treårsdagbok där du skriver ner en enda mening per dag. Perfekt till att dokumentera ditt liv eller kanske komma ihåg en träningsförändring."
Topphälsa, nr 1, 2018

"'En mening om dagen' gör det faktiskt både lätt och lockande att bevara några av sina tankar. Boken innehåller förutom utrymme för de där meningarna som brukligt ett litet tankeväckande citat och det är faktiskt ett riktigt bra och lite spetsigare urval. Men det bästa är faktiskt de små symbolerna för humör och väder. (...) 'En mening om dagen' är en tjusigt designad julgåva perfekt för någon med det där nyårslöftet att bli lite mer här och nu."
Betyg: 4 av 5
Jonas Danielsson, Totalt Umeå, 7 december 2017