Bläddra

Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2006

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck
Köp här

Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2006

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck
Köp här
Gastronomisk kalender 2006 innehåller kunskap och kuriosa för den hungrige, törstige och kulturhistoriskt intresserade. Ur årets innehåll: • Jonas Borssén skriver om kryddors helande egenskaper • Cajsa Stenmark skriver om äpplet ur hälsosynpunkt • Magdalena Ribbing intervjuar Povel Ramel samt skriver om calvados • Jan-Öjvind Swahn går på krogrond i förra sekelskiftets Stockholm • Karin Johannisson skriver om Tore Wretman • Malin Ottosson skriver om matsäckens historia • Inger Grimlund beskriver Årets kocktävlingen • Niklas Rådström bidrar med sitt direktörstal som hölls vid akademiens sammanträde i maj 2005.