Bläddra

Grytor: Frederik Zäll`s bästa

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning med särskild utrustning
Köp här

Grytor: Frederik Zäll`s bästa

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning med särskild utrustning
Köp här

Långkok i gryta är inte bara magiskt gott - en sakta puttrande gryta som sprider ljuvlig doft hus och hem är också som balsam för själen!

Livsnjutaren, musikern, TV-kocken, Krögaren & Kokboksförfattaren Frederik Zäll har i denna bok samlat sina allra bästa grytor. Vi får med oss klassiker som till exempel Köttsoppa, Lamm i dillsås, Texas Chili men framförallt får vi en härlig kulinarisk resa både hit och dit. Sambal Chicken, Mexikansk Chili, Thailändsk skaldjursgryta, Red beans n rice - Ja, ni ser själva. Detta är en bok av klassisk stil, men med ny inspiration från öst, väst, nord och syd. Boken är indelad i tydliga kapitel - Nöt, Fläsk, Vilt & Grönt, Fågel, Fisk & Skaldjur.

Om Författaren

Frederik Zäll har skrivit en rejäl mängd storsäljande kokböcker och vunnit pris för årets svenska matlitteratur i sin kategori av Måtidsakademien. Hans böcker har även vid två tillfällen nominerats i World Cookbook Awards. Frederik har synts frekvent som kock i TV4 Nyhetsmorgon, varit programledare för SVTs Överraskningen, är musiker i bandet Eskobar, författat barnbokstrilogin Drakarnas Land och driver nyöppnade krogen Zälls Smokehouse på en pråm i Åkers Kanal, Åkersberga.