Bläddra

Hemmafrun som fann Gud

Kategorier: Biografi: allmänt Biografier och litteraturvetenskap Biografier, sanna berättelser, essäer etc.
Köp här

Hemmafrun som fann Gud

Kategorier: Biografi: allmänt Biografier och litteraturvetenskap Biografier, sanna berättelser, essäer etc.
Köp här

Från vardag till mirakel

Detta är en berättelse om hur Gud kan använda en liten hemmafru och hennes familj, och om alla deras spännande upplevelser med Gud ...

För Gud kan använda vem han vill, och varför då inte en hemmafru och hennes familj? I början på 90-talet flyttar Monica tillsammans med sin familj till USA, vilket blir en början på ett livslångt äventyr med Gud. För allt kan hända om vi bara är öppna för att ta emot Guds mirakel mitt i vår vardag. Det är något Monica blir starkt varse. Det är inte alltid lätt och sjukdomar och svårigheter följer på Livets resa, men Gud är miraklernas Gud och med honom är inget omöjligt. Öppenhjärtigt och kärleksfullt delar Monica Kajonius med sig av sina vittnesbörd från ett liv fyllt av Guds kärlek och omsorg, om helanden, Guds ledning och heliga närvaro, mitt i vardagen.

Monica Kajonius är en kristen troende pensionär med en fascinerande livshistoria. Född i New York, USA, men uppvuxen i Finland, har hon levt ett rikt liv. Hennes bok beskriver sanna händelser ur hennes och hennes familjs liv som utspelade sig mellan 1992 och 2000 i USA. Det är en gripande skildring av hennes tro och de unika upplevelser hon haft med Gud. Hon skriver: Gud har lovat att bli funnen om man söker Honom med hela sitt hjärta, själ och förstånd! I en tid av oro och lidande är detta en bok som kan ge hopp och inspiration till dem som söker tröst och vägledning. Med sin varma och personliga stil bjuder Monica in läsaren att ta del av hennes resa och lära sig mer om Guds kärlek och kraft. Hemmafrun som fann Gud är en vacker påminnelse om att vi aldrig är ensamma och att hopp alltid finns, oavsett vilka utmaningar vi står inför.