Bläddra

Lille Lustig och skogens vänner

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Bilderböcker Bilderböcker med mycket text Bilderböcker, pysselböcker och pedagogiska böcker 0–5 år
Köp här

Lille Lustig och skogens vänner

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Bilderböcker Bilderböcker med mycket text Bilderböcker, pysselböcker och pedagogiska böcker 0–5 år
Köp här
BOKEN SOM LÄR DINA BARN NÅGRA AV LIVETS VIKTIGASTE LÄRDOMAR!

"Lille Lustig och skogens vänner" är en barnbok som berör.
Boken förmedlar en god värdegrund om olikheter, vänskap, djur och natur.
Gissa också djurspåren som är ett roligt inslag i boken.

Som komplement till boken finns även diskussionsmaterial att ta del av för vidare diskussion med barnen för att utveckla dem och deras värdegrund.

Så här säger några av läsarna om boken:

"Illustrationerna är färgglada och uttrycksfulla och bild och text följer varandra väl. Här finns naturtrogna illustrationer, exempelvis av älgen, samt lite mer lekfulla varianter av ekorren och ugglan.
Två stora och viktiga budskap vävs samman...
Här finns också underlag till diskussioner i en förskolegrupp. På förlagets hemsida finns en pedagogisk handledning att ladda ner."
- Solveig Lidén, lektör på BTJ (BTJ-häftet, nr. 20, 2015)"Lille Lustig och skogens vänner är en bok som belyser olikheter, men också likheter med hjälp av djuren i naturen som beskrivs pedagogiskt, som också är lätt för barn att förstå sig på.
Boken delar med sig av god värdegrund och kunskap kring vänskap och natur.
Boken uppskattas mycket av familjen och vi läser den ofta."
- Charlotta Lagerberg-Thunes, författare, mamma och beteendevetare.Boken Lille Lustig och skogens vänner, hjälper dina barn att förstå att vi alla är olika samtidigt som de får lära sig om djur och natur. Tillsammans med Lille Lustig och hans vänner får dina barn lära sig om vänskap och vilken tur det är att vi alla är olika!