Bläddra

Pizza wizard : så gör du magisk pizza i hemmaugn

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning och kokböcker

Pizza wizard : så gör du magisk pizza i hemmaugn

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning och kokböcker
Köp här

"en generös, opretentiös och rättfram guide"
Göteborgs-Posten

"årets pizzabibel"
SvD Perfect Guide

Det här är det nya standardverket för dig som vill laga pizza i hemmaugn. Oskar Montano från pizzaställena 800 grader och 800 grader slice i Stockholm har i den här boken anpassat internationella pizzaklassiker så att det ska funka perfekt i hemmaugn. Recepten är från platser där pizza är det viktigaste som finns. Allt från pizzameckat Neapel, där pizzabagare betraktas som rockstjärnor, till Roms tunna, krispiga pizzor och New Yorks färgstarka slicekultur.

Du får veta hur du gör perfekt fluffig grandma pie i ugnspanna med krispig nästan friterad botten, hur riktig pizza in teglia och pizza bianca görs bäst hemma och vad en crispy New York-pizza egentligen är. Och dessutom - allt du måste tänka på för att få en så mjuk och fluffig pizza som möjligt när du inte har en ugn på 500 grader.

"I hans [Oskar Montanos] nya kokbok lär du dig hur du bakar den perfekta pizzan hemma."
King Magazine

"Vackra bilder blandas med personliga betraktelser. Boken är lättillgänglig och inspirerande. Man blir sugen på att äta pizza - och att ta sig an projektet att göra egna pizzor känns plötsligt lite enklare."
BTJ