Bläddra

Själens Äventyr : resor i de fysiska och andliga dimensionerna

Kategorier: Ande, kropp och själ Hälsa, relationer och personlig utveckling

Själens Äventyr : resor i de fysiska och andliga dimensionerna

Kategorier: Ande, kropp och själ Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

Detta är en resa som kommer sätta din syn på liv och död i ett fullständigt nytt ljus!

Själens äventyr är en manual för alla som någon gång har ifrågasatt var de kommer ifrån, varför de är här och vart vi tar vägen efter döden. James Van Praagh är ett internationellt välkända medium som under 30 år har delat med sig av sina upplevelser i kontakt med andevärlden. I Själens äventyr tar han dig med på en andlig resa för att upptäcka den unika konstruktionen av din alldeles egna själ, och utforska dess äventyr på sin färd mellan världar. Du får lära dig hur du öppnar ditt sinne för din själs gränslösa visdom, skapa dig ett bredare perspektiv på livet och bättre förstå din betydelse och roll i det.

James delar med sig av sin exklusiva erfarenhet av andevärlden och svarar på de mest betydelsefulla frågorna om livet bortom den materiella världen, till exempel: • Vad är själen? • Vad händer med vår ande när vi dör? • Hur kan en nära döden upplevelse och astralresor uttrycka sig? • Hur ser reinkarnationsprocessen ut? • Vilka läxor har vår själ kommit tillbaka till jorden för att lära sig, och hur kan vi känna igen dem?

Boken innehåller också en rad vägledda meditationer för inre resor för själen. Själens äventyr är ett fantastiskt verktyg för att börja leva det liv som uppfyller din själs öde – att följa kärlekens stig.