Bläddra

Spelets regler 1. Utmaningen / Spelets regler 2. Dagbok

Spelets regler 1. Utmaningen / Spelets regler 2. Dagbok

Köp här

Om du vill spela spelet, måste du kunna reglerna ... I succén Spelet berättade Rolling Stone-journalisten och författaren Neil Strauss om sina upplevelser under två år i ett hemligt sällskap med män som ville bli experter på att ragga kvinnor. Det blev en både fascinerande och provocerande berättelse om raggningstekniker och författarens egen väg från vanlig tönt till Style, en av förförelsesällskapets främsta raggningsexperter.

Nu kommer uppföljaren, tvåbokspaketet Spelets regler, ett måste för dig som vill veta mer om spelet och utveckla dina raggningstekniker.

Den första boken, Utmaningen, är en handbok i förförelsekonst och den ultimata guiden till hur du träffar kvinnan i dina drömmar. Strauss utmanar läsaren att med hjälp av hans 30-dagarsprogram bli en självsäkrare person genom självrannsakan, briefing och fältstudier.

I den andra boken, Dagboken, gräver Strauss ännu djupare i förförelsesällskapens undre värld. Här berättar han om den mörka sidan av spelet, som sexuella missöden, hur han av misstag råkade gifta sig under en fyllekväll i Reykjavik och hur han lockade en känd musikers dotterdotter att vara med på en trekant, men också om de komplicerade reglerna i förhållanden.

Originaltitel: Rules of the game: I. The stylelife challenge. Master the game in 30 days. The style diaries. The pickup artist´s companion II

Översättning Eva Johansson