Bläddra

Under skinnet

Kategorier: Biografier och litteraturvetenskap Biografier, sanna berättelser, essäer etc.
Köp här

Under skinnet

Kategorier: Biografier och litteraturvetenskap Biografier, sanna berättelser, essäer etc.
Köp här

Karl Karl of Sweden Frid är Sveriges mest anlitade manliga strippa. Men när han drabbas av hjärtstillestånd i fängelset ser det ut att vara på väg åt ett annat håll. Karl överlever och börjar analysera sitt liv: vem är han och hur har han hamnat i en cell med Sveriges värsta brottslingar? Från början en blyg och annorlunda kille med stora drömmar, uppväxt med en alkoholiserad pappa som misshandlar mamman och till och med försöker slå ihjäl henne. Men den blyga killen hårdnar, glider ifrån skolan och hamnar i kriminellt umgänge. Samtidigt blir han erkänd för sitt yttre och castas till en dokusåpa. Ett vilt krogliv följer och tar Karl vidare till uppdrag som strippa och en värld med droger, sprit och pengar. Karls pengahunger växer och drar in honom i ekonomisk brottslighet. Han åker dit och döms till fyra års fängelse. Hjärtstilleståndet i cellen blir början på Karls resa in i sig själv och till ett nytt liv.

Med sin självbiografi Under skinnet En manlig strippas bekännelser vill Karl inspirera andra till att oavsett vad du utsatts för så går det att ta kontroll över sitt liv.

KARL FRID, född 1976, är fortfarande verksam som strippa under artistnamnet Karl of Sweden. Men han arbetar också som livscoach och som fastighetsmäklare.

SOFIA SKOG, född 1977, arbetar som försäljnings- och marknadschef.