Bläddra

Vårt år

Kategorier: Hälsa, relationer och personlig utveckling Självhjälp och praktiska råd
Köp här

Vårt år

Kategorier: Hälsa, relationer och personlig utveckling Självhjälp och praktiska råd
Köp här

Här är boken som hjälper er att sätta er själva i fokus, både som individer och som familj. Blicka tillbaka på era minnen från året som gått, prata, skratta och reflektera tillsammans. 

I bokens första del blickar ni tillsammans tillbaka på minnen och händelser från årets gångna säsonger vår, sommar, höst och vinter. Därefter finns det utrymme att blicka framåt mot nästa år och skriva ner förhoppningar och planer. Med hjälp av frågor, listor och utrymme att rita och färglägga, får familjen tillsammans sammanfatta året på ett glädjefyllt sätt. 

VÅRT ÅR är den helt nya boken i Mitt år-serien, som på ett lättillgängligt och varierat sätt låter läsarna själva skriva boken om året som varit, och ger familjen en stund att tillsammans reflektera över både egna och gemensamma minnen, upplevelser och lärdomar. 

Skriv boken om er själva med hjälp av frågor och moment som passar både vuxna och barn. Med Vårt år ger ni er eller några ni känner den bästa present man kan få tid tillsammans för att minnas och reflektera.