Bläddra

Veckovis : en växabok

Kategorier: Andaktsböcker Aspekter av religion Böner och liturgi Filosofi och religion Religion och tro
Köp här

Veckovis : en växabok

Kategorier: Andaktsböcker Aspekter av religion Böner och liturgi Filosofi och religion Religion och tro
Köp här
En stilla stund i veckan är grundidén bakom denna bok, som består av vardagsnära texter om livet. De 52 fristående avsnitten är både uppmuntrande och utmanande. De erbjuder reflektioner både om livet i allmänhet och om dess djupare mening. Iakttagelser från vardagen kombineras med tankar om vad som är viktigt här i livet.

Veckovis ger med enkelt språk och lättillgängliga formuleringar en befriande bild av vad kristen tro är. Varje text leder fram till ”Veckans tillämpning”, en praktisk slutsats som utmanar till konkret handling för att göra livet lite lättare. Boken är lämplig att använda till exempel för personlig andakt och eftertanke.

Alla avsnitt har illustrationer av olika slag, de flesta i fullfärg.

Veckovis är den andra boken av tre i serien ”en VäxaBok”. De övriga två är Händelsevis och Bibelvis – om att växa och studera.

Lena och Otto Rimås är lärare på Mariannelunds folkhögskola i bl a Bibel, tro, etik, själavård och samhällsfrågor.

För mer info om boken, gå till www.lor.se. För presentation av boken, gå till "Praktisk tro" på YouTube.

LÅGPRISBOK

SNABBINFO
Andaktsbok för alla åldrar med femtiotvå korta texter. Rikt illustrerad med fotografi eller bild i fyrfärgstryck vid varje text. Lättläst och uppbyggande med "Veckans bibelord" och "Veckans tillämpning". Varje text utgår från en iakttagelse i vardagen, ger en reflektion om livet och utmanar till konkret handling. Lämplig som presentbok.