Bläddra

Magic! 4 – Digitalt elevpaket (Digital produkt)

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Köp här

Magic! 4 – Digitalt elevpaket (Digital produkt)

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Köp här

Magic! hjälper eleverna att nå målen i engelska och ger dig som lärare de rätta verktygen för att motivera och individualisera. Det här digitala elevpaketet bygger på samma pedagogiska tankar, struktur och upplägg som Magic! 4 – Elevpaket och innehåller samma komponenter förutom Word Trainer.

Magic! 4 – Digitalt elevpaket säljs som enanvändarlicens och är giltig ett år från aktiveringsdatum.

Lgr 11

Magic! är ett läromedel för kunskapskraven i Lgr 11!

Classbook

Classbook består av 29 olika kapitel där eleven får möta fyra ungdomar från fyra olika delar av världen. Dialoger varvas med texter av varierande längd och textens glosor ligger genomgående på samma uppslag som texten. I slutet av Classbook finns Magic Pages med grammatikförklaringar, bildordlistor, sångtexter, ordteman, klassrumsfraser samt en omfattande alfabetisk ordlista. Classbook fungerar både på dator och på Ipad.

Interaktiv övningsdel
  • Texter och glosor inlästa med autentiskt engelskt tal och textföljning.
  • Digitala övningar för utmaning och mängdträning.
  • Varierade övningar som tränar ordförråd, fraser, hörförståelse, stavning och grammatik. Eleven kan testa sina framsteg i Check Yourself.
  • Eleven får snabb återkoppling då facit och feedback bara är ett klick bort.
  • Digitalt arbetshäfte, Workbook.
  • Fungerar både på dator och Ipad.
Workbook

Workbook är en övningsdel med många och varierade övningar med fokus på ordinlärning och muntlig kommunikation. Här arbetar eleven med reception, produktion och interaktion.

I Workbook finns också uppföljning av kapitlets hörövning, skrivövningar, övningar där eleven ritar efter instruktioner, övningar där man parar ihop ord och bild samt övningar som innehåller tävlingsmoment. Eleven använder tangentbordet för att lösa uppgifterna och lösningen sparas. Facit nås enkelt genom att klicka på uppgiftssiffran.

I våra digitala läromedel kan du alltid söka i innehållet. Du kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt och som enkelt kan samlas ihop och skrivas ut. I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod. Produkten har en begränsad användningsperiod (ett år från aktiveringsdatum).