Bläddra

Magic! 4 – Digitalt klasspaket (Digital produkt)

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Köp här

Magic! 4 – Digitalt klasspaket (Digital produkt)

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Köp här

Ny upplaga av Magic! 4 klasslicens

ÄNNU MERA MAGIC!

Den nya upplagan av Magic! 4 ger dig ännu bättre verktyg för att utmana och stötta dina elever. Tillsammans med lärare som har använt Magic! i flera år har vi ytterligare utvecklat serien. Vi har lagt till material, utökat med fler övningar och tagit fram en förenklad Textbook och Workbook. Magic! fungerar för hela klassen även om dina elever har olika förutsättningar och behov.

KLASSLICENS – DIGITALA ELEVPAKET TILL HELA KLASSEN

Med Magic! 4 får eleverna varierad träning med möjlighet till värdefull repetition och måluppfyllelse. Du som lärare får tillgång till redskap som väcker elevernas nyfikenhet och ger tydliga resultat.

Klasslicensen bygger på samma pedagogiska tankar, struktur och upplägg som Magic! 4 – Elevpaket (Digitalt + Tryckt) men läromedlet är helt i digital form. Följande ingår:

  • Textbook – digitalt
  • Workbook – digitalt
  • Digitalt läromedel med övningar samt Textbook på två nivåer – digitalt.
  • Word Trainer – ingår ej

Magic! 4 – Klasslicens kan användas av upp till 30 användare och är giltig ett år från aktiveringsdatum.

TEXTBOOK

I Textbook möter vi fyra ungdomar från olika länder, som ger en inblick i den engelsktalande världen. Dialoger varvas med texter i många olika genrer och glosorna ligger, som läs- och lyssningsstöd, genomgående på samma uppslag som texten. Texter och glosor är inlästa med autentiska röster.

Text- och hörutdragen från nivåanpassade romaner, även dessa inlästa med autentiska röster, lockar eleverna att läsa längre texter. Romanerna med ordlista finns att köpa i Magic! 4 Class Library.

I Textbook finns också resurssidorna Magic Pages som bland annat innehåller grammatikförklaringar med tydliga exempel, klassrumsfraser, bildordlistor, exempeldialoger och alfabetiska ordlistor.

SUPPORT – EN FÖRENKLAD TEXTBOOK

I elevens digitala läromedel ingår Support med en förenklad Textbook. Här får eleverna tillgång till samma texter men på en enklare nivå, uppslagen är lugnare och texterna är inlästa utan bakgrundsljud.

DIGITALT LÄROMEDEL

I det digitala läromedlet finns texter och glosor inlästa med autentiska röster och visas med textföljning. Här finns också interaktiva övningar för mängdträning och utmaning. Övningarna som är kopplade till målen tränar glosor, fraser, hörförståelse, stavning och grammatik. I mini-grammatiken hjälper Maggie Magic till och förklarar grammatiken i korta filmer.

I Check Yourself får eleven utvärdera sin insats och testa sina framsteg.

I de självrättande läs- och lyssningsövningarna Want Some More? utmanas eleven ytterligare. I det digitala läromedlet finns också facit till Workbook.

I Support finns en anpassad och förenklad Textbook och ett urval av de digitala övningarna för de elever som behöver mer stöd och ett mindre omfattande material.

Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil.

WORKBOOK

Workbook är en övningsdel med många och varierade övningar. Här arbetar eleven med reception, produktion och interaktion allt tydligt samlat.

Instruktionerna är inledningsvis på både svenska och engelska men de svenska översättningarna fasas medvetet ut när eleverna bekantat sig med instruktionerna.

Eleven arbetar och skriver direkt i sin digitala Workbook och facit kan nås i en pop-up ruta vid respektive uppgift.

SUPPORT – EN FÖRENKLAD WORKBOOK

För de elever som behöver finns Magic! 4 Support Workbook en tryckt anpassad Workbook i större format och i färg. Boken ingår inte i elevlicensen utan beställs separat.

I våra digitala läromedel kan du alltid söka i innehållet. Du kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt och som enkelt kan samlas ihop och skrivas ut.

I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod. Produkten har en begränsad användningsperiod (ett år från aktiveringsdatum).

MAGIC! 4 KLASSLICENS – UTGÅENDE UPPLAGA

Den tidigare upplagan av Magic! 4 klasslicens finns fortfarande att beställa för komplettering. Kontakta din ordinarie återförsäljare eller Studentlitteraturs kundservice på [email protected] / 046-31 21 00.