Bläddra

Magic! 4 – Digitalt klasspaket (Digital produkt)

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Köp här

Magic! 4 – Digitalt klasspaket (Digital produkt)

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Köp här
Ännu mera Magic!

Den nya upplagan av Magic! 4 ger dig ännu bättre verktyg för att utmana och stötta dina elever. Tillsammans med lärare som har använt Magic! i flera år har vi ytterligare utvecklat serien. Även om vi lagt till material och utökat med fler övningar är grundtanken den samma – Magic! fungerar för hela klassen även om dina elever har olika förutsättningar och behov.

Digitalt klasspaketet – allt dina elever behöver

Med Magic! 4 får eleverna varierad träning med möjlighet till värdefull repetition och måluppfyllelse. Du som lärare får tillgång till redskap som väcker elevernas nyfikenhet och ger tydliga resultat.

Det digitala klasspaketet bygger på samma pedagogiska tankar, struktur och upplägg som Magic! 4 – Elevpaket (Bok + digital produkt) och omfattar Textbook och Workbook i digital form samt interaktiva övningar.

Magic! 4 – Digitalt klasspaket säljs som klasslicens (upp till 30 användare) och är giltig ett år från aktiveringsdatum.

TEXTBOOK

I Textbook möter vi fyra ungdomar från olika länder, som ger en inblick i den engelsktalande världen. Dialoger varvas med texter i många olika genrer och glosorna ligger, som läs- och lyssningsstöd, genomgående på samma uppslag som texten. Texter och glosor är inlästa med autentiska röster.

Text- och hörutdragen från nivåanpassade romaner, även dessa inlästa med autentiska röster, lockar eleverna att läsa längre texter. Romanerna med ordlista finns att köpa i Magic! 4 Class Library.

I Textbook finns också resurssidorna Magic Pages som bland annat innehåller grammatikförklaringar med tydliga exempel, klassrumsfraser, bildordlistor, exempeldialoger och alfabetiska ordlistor.

INTERAKTIVA ÖVNINGAR
  • Digitala övningar för utmaning och mängdträning. Varierade övningar som tränar ordförråd, fraser, hörförståelse, stavning och grammatik.
  • I Check Yourself får eleven utvärdera sin insats och testa sina framsteg.
  • Eleven får snabb återkoppling då facit och feedback bara är ett klick bort.
  • Digitalt arbetshäfte, Workbook.
  • Fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon.
WORKBOOK

Workbook är en övningsdel med många och varierade övningar. Här arbetar eleven med reception, produktion och interaktion allt tydligt samlat.
Instruktionerna är inledningsvis på både svenska och engelska men de svenska översättningarna fasas medvetet ut när eleverna bekantat sig med instruktionerna.
Eleven arbetar och skriver direkt i sin digitala Workbook och facit kan nås från respektive uppgift.

I våra digitala läromedel kan du alltid söka i innehållet. Du kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt och som enkelt kan samlas ihop och skrivas ut.

I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod. Produkten har en begränsad användningsperiod (ett år från aktiveringsdatum).