Bläddra

Reparationskurs Eng DAISY Webb skollicens 12 mån

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel
Köp här

Reparationskurs Eng DAISY Webb skollicens 12 mån

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel
Köp här

Reparationskurs engelska interaktiv DAISY är ett unikt, fristående digitalt läromedel för att reparera kunskaperna i engelska inför gymnasiet. Läromedlet erbjuder inspelat ljud med autentiska röster och textföljning på skärmen, interaktiva övningar, en multifunktionell DAISY-spelare som lämpar sig speciellt för elever med olika läs- och skrivsvårigheter, samt en helt egen administrationsdel för läraren.

Vänligen notera att denna produkt har ett eget administrationsverktyg och fungerar endast på PC och Mac. Mer information om produktens tekniska krav och att komma igång finns i hjälpfilerna under fliken "Extramaterial".

Läromedlet är baserat på pärmen Reparationskurs engelska . Materialet ger eleverna möjlighet att arbeta metodiskt med övningar i Vocabulary, Speaking, Writing, Grammar, Reading och Listening. Övningarna finns i tre svårighetsnivåer med "Checkpoints" efter varje nivå och ett "National Test" i slutet, som liknar riktiga nationella prov i Engelska årskurs 9 och steg 5.

Skollicensen ger alla lärare och elever i skolan tillgång till läromedlet. Via produktens egen administrationsdel kan läraren hantera elever, grupper, klasser och andra lärare, samt styra vilka övningar som ska vara självrättande och vilka som ska rättas av läraren själv. Möjligheten att skriva feedback och hämta rapporter finns också.

Reparationskurs engelska interaktiv DAISY passar dig som:

  • söker ett tydligt, metodiskt och praktiskt läromedel för Introduktionsprogrammet
  • behöver träna dina elever i vissa moment inför Engelska steg 5
  • söker ett flexibelt material som passar med elevernas individuella behov
  • söker ett läromedel med en tydlig progression i svårighetsgrad och verktyg för att kontrollera elevernas framsteg
  • vill arbeta med övningsmaterial baserat på riktiga nationella prov
  • har elever med läs- eller skrivsvårigheter som skulle ha nytta av självrättande övningar med inspelat ljud och textföljning

Författare till Reparationskurs engelska är Karin Holmberg, gymnasielärare i engelska, svenska och media, vetenskapsjournalist samt läromedelsförfattare.

Produktionsstöd till detta läromedel har erhållits från Specialpedagogiska skolmyndigheten.