Bläddra

Emma 01

Köp här

Emma 01

Köp här

Emma utspelar sig under den viktorianska tidsepoken i  London och handlar om Emma, som kidnappats från sin familj som barn och nu jobbar som hembiträde i en familj. Hon blir förälskad i William Jones, vars familj härstammar från samhällets översta skikt. Emma och William bryter mot ett av den tidens starkaste tabun man umgås inte med människor utanför ens egen samhällsklass och man blir definitivt inte kär i dem!   Läs om Emma och Williams kärlek och kamp för att överleva i en grym och obarmhärtig tidsperiod, där minsta snedsteg kunde kasta ut människor i fattigdom och misär.

Det här är en mangaserie som på kort tid blivit otroligt populär i Japan. Kaoru Mori, som har skapat serien, har vunnit flera priser och det finns massor av fan-sajter på internet. Emma förutspås att bli riktigt, riktigt populär i Sverige.

Emma kommer ut i det japanska magasinet Monthly Comic Bean och har hitintills publicerats i sex manga-volymer. Det har också utkommit två romaner om Emma och William och serien har även blivit anime.