Bläddra

Feng Shui vecka för vecka : 52 smarta och tidlösa Feng Shui tips för dig oc

Kategorier: Ande, kropp och själ Hälsa, relationer och personlig utveckling

Feng Shui vecka för vecka : 52 smarta och tidlösa Feng Shui tips för dig oc

Kategorier: Ande, kropp och själ Hälsa, relationer och personlig utveckling
Feng Shui vecka för vecka är en positiv och inspirerande bok för alla som vill få in lite mer Feng Shui i sina liv.

Feng Shui har använts i över 3000 år men är i dag mer populärt än någonsin. Det omnämns i såväl böcker som i Hollywoodfilmer och det används av kända personer som till exempel Madonna, Oprah Winfrey och Steven Spielberg.

Feng Shui anses ge tur och framgång och många stora företag runt om i världen anlitar Feng Shui-experter innan de låter göra några stora förändringar.
Med sina rötter i den kinesiska kulturen var Feng Shui från början något som hemlighölls för folket, eftersom det ansågs alltför kraftfullt. Endast de riktigt visa männen fick tillgång till kunskaperna och de anlitades frekvent av kejsare och andra högt uppsatta personer, som med Feng Shuis hjälp ville uppnå välstånd, hälsa och rikedom.

Här bjuder Feng Shui-konsulten Susanne Nilsjö på 52 av sina bästa tips för att skapa ett harmoniskt och rikt liv. Ett steg i taget, vecka för vecka presenteras nya tips och praktiska Feng Shui-lösningar som rör de flesta områden i livet, alltifrån hur man med Feng Shuis hjälp kan dra till sig en partner till hur man kan få middagsgäster att känna sig mer bekväma och sociala.

Hon betonar vikten av att skynda långsamt med förändringar och att var sak har sin tid, därför är boken utformad så att den ska läsas långsamt och räcka i ett helt år, så att själen också hinner med.

Det här är en bok som lockar till leende och till förändring. Det är en utmärkt presentbok till någon du tycker om och bryr dig om. Varför inte börja med dig själv?