Bläddra

Förlorad – första boken

Kategorier: Erotiska kärleksromaner Romantik Skönlitteratur Skönlitteratur i översättning Skönlitteratur: specialutgåvor

Förlorad – första boken

Kategorier: Erotiska kärleksromaner Romantik Skönlitteratur Skönlitteratur i översättning Skönlitteratur: specialutgåvor
Köp här

I danska Aarhus spirar romantiken. Det är en underbar ort att vara ung och förälskad i. Men vägen till kärleken är aldrig helt problemfri. Längtan och missförstånd tycks ständigt kanta den för ett gäng nära vänner i staden.

Katrine har precis börjat plugga juridik vid universitetet. Ambitiös som hon är har hon fullt fokus på sina studier. Men redan första dagen fångar hon läraren Jaspars intresse och det blir början på ett äventyr fyllt av passion.

Line har ett dilemma – hon har blivit förälskad i sin bästa vän. Det blir allt svårare för henne att dölja sina känslor, samtidigt verkar mannen hon älskar ha en affär med någon annan. Hur ska hon kunna övertyga honom om att det finns mer än bara vänskap mellan dem?

En underhållande och charmig berättelse om kärlek där kläderna gärna åker av och lusten får ta över. Första boken i Förlorad-serien.

L. Sherman är utbildad inom HR och arbetade under många år på olika amerikanska företag. Idag frilansar hon inom HR och kommunikation. L. Sherman är en pseudonym för Ulrika Louisa Bjerregaard. Hon kommer från Aalborg i Danmark, men bor i Aarhus sedan 1996. På svenska har hennes New York-serie tidigare utkommit.