Bläddra

Kvinnokompassen

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling Kvinnors hälsa Populärmedicin och hälsa
Köp här

Kvinnokompassen

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling Kvinnors hälsa Populärmedicin och hälsa
Köp här
Denna bok har hamnat hos dig av en anledning. Den kommer att kunna ge dig något – en möjlighet till förändring och insikt. Hitta dynamiken i din menstruationscykel, lär dig att förstå och följa den. Med den symboliska kompassen som vägledare guidas du genom månadens olika faser – från det lustfyllda Norr till det återhållsamma Söder.

Kvinnokompassen – En mjuk guide till din inre kraft ger dig kunskap om hur du planerar dina aktiviteter utifrån menstruationscykeln. Träningscoachen, föreläsaren och yogaläraren Ida B Olsson berättar om sin egen personliga resa för att hitta kraften i sin cykel och ger dig verktygen för att göra det samma. Med inspirerande läsning och träningstips kommer du också att kunna skapa harmoni som räcker hela månaden.

Det här är Print on Demand-utgåvan.

Ida B Olsson är född 1982 i västgötska Vara och bor nu i Båstad. Ida är utbildad personlig tränare, lifecoach, löpcoach, yogalärare och hudterapeut. Bland många projekt inom hälsa har hon startat den ideella föreningen Minirunners, vars verksamhet går ut på att barn och vuxna tillsammans ska träna helt utan prestationskrav. Boken Kvinnokompassen – En mjuk guide till din inre kraft är hennes författardebut.