Bläddra

Råttan : black edition

Kategorier: Skönlitteratur Thrillers
Köp här

Råttan : black edition

Kategorier: Skönlitteratur Thrillers
Köp här

Olof är en frisk fläkt på det trötta arbetsförmedlingskontoret i Malmö. Han är nyanställd och beundras för sin förmåga att skaffa jobb till stans långtidsarbetslösa. Trots att han sällan är på kontoret, och att han godkänner för stora lönebidrag, gillar arbetskamraterna honom. Alla utom en.

 

I Råttan - Black edition möts råbarkade personer ur Malmös undre värld och intet ont anande tjänstemän på stans myndigheter. Den hårda konkurrensen bland kriminella driver dem mot nya marknader, men deras arbetsmetoder stavas fortfarande hot, våld och förnedring. Råttan - Black edition skildrar ett Malmö där de med dåliga odds lockas in i en värld av kriminalitet och svarta pengar. Gränsen mellan gärningsmän och offer suddas ut när Alexandras envisa grävande leder henne närmare en värld hon inte visste fanns i hennes nya, välordnade hemland.

 

Råttan - Black edition, är en uppdaterad och vässad upplaga av spänningsromanen Råttan som kom ut 2017 under namnen Ivarsson och Andersson. Råttan - Black edition är den första delen i en trilogi av spänningsromaner om kriminaliteten i den mörka delen av dagens Malmö – Malmö Noir.