Bläddra

Red Coconut

Kategorier: Deckare Skönlitteratur
Köp här

Red Coconut

Kategorier: Deckare Skönlitteratur
Köp här
När Jerker Gudmundsson på Nationella Operativa Avdelningen(NOA) får i uppdrag att lösa mordet på tre kommunalråd börjaren resa in i beställningsmordens värld på dark web, men ledersnart till en kamp mot terrorism.


Jerker Gudmudsson är en medelålders polis, alltför glad i mat ochdryck, men det hindrar honom inte från att, tillsammans medsina kollegor, ta sig an fallet och dessutom möta kärleken i denunga filippinska bartendern Marilyn.


Red Coconut är en nervkittlande och mustig spänningsroman somutspelar sig i nutid, i både Sverige och Filippinerna. Den taravstamp ifrån vad som kan hända när politiker sviker sinalöften till folket.


Jonas Gudmunds, född och uppvuxen i Linköping, delar sin tid mellan Strängnäs ochFilippinerna. Han har en kandidatexamen i ekonomi/ business från University of Virginia och grundade år 2000 säkerhetsföretaget Trygga Hem tillsammans med en barndomsvän. Företaget utvecklades väldigt bra och såldes till enkonkurrent 2013. Jonas har under hela sitt liv älskat att berätta historier och för in både sin expertis inom säkerhet samt humor och en geniun berättarröst i sitt skrivande. Red Coconut är hans debutroman.