Bläddra

Strike Gold Klasslicens Digitalt

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Köp här

Strike Gold Klasslicens Digitalt

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Köp här

Strike Gold är ett läromedel för Engelska 5. Genom genrepedagogik får eleverna jobba med sin egen språkutveckling och lära sig mer om den engelsktalande världen. Kortare kapitel, stödfrågor, glosor och tydliga förklaringar gör det till ett utmärkt val för elever som behöver mer stöd, oavsett gymnasieprogram. Passar även inom vuxenutbildning.

I materialet finns 15 korta kapitel med både fiktion och fakta, och flera olika texttyper är representerade. Eleverna övas i att läsa och skriva texter, och i övningarna tränas såväl ord, fraser och grammatik som mer kommunikativa aspekter av språket. Det finns 14 olika hörövningar, en Resource Section och enkla grammatikförklaringar.

DET DIGITALA LÄROMEDLET INNEHÅLLER
  • Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning.
  • Omfattande fördjupningsdelar, med korta förklaringsfilmer
  • Självrättande interaktiva uppgifter för grammatik, uttals- och ordträning, inlästa med autentiskt tal.
  • Ljudet till hörövningarna.
  • Facit till övningarna i e-boken
  • Grammatiken på svenska
  • Fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon.

I den digitala produkten kan du söka i innehållet. Du kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt och som enkelt kan samlas ihop och skrivas ut.

Strike Gold – Klasslicens – Digitalt säljs som klasslicens (upp till 30 användare) och är giltig ett år från aktiveringsdatum. I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod. Produkten har en begränsad användningsperiod (ett år från aktiveringsdatum).

Strike Gold finns även som Elevlicens - Digitalt och som Elevpaket – Digitalt + Tryckt.