Bläddra

Styrketräning : den stora steg-för-steg-guiden till en stark och vältränad kropp

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här

Styrketräning : den stora steg-för-steg-guiden till en stark och vältränad kropp

Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling
Köp här
Intresset för styrketräning har ökat de senaste åren och alltfler går till gymmet för att bygga muskler. Inte bara killar vill ha en snygg och muskulös kropp utan även tjejer har insett vikten av att ha en stark och smidig kropp!

Det här är en genomillustrerad bok som steg för steg visar hur du ska få ut mesta möjliga av din träning. Boken är utarbetad av experter som har mer en trettio års erfarenhet av träningscoachning. Första kapitlet går igenom grunderna i styrketräning och vilka som är de bästa sätten att uppnå dina mål oavsett om du är nybörjare eller van att träna. Bokens huvuddel innehåller detaljerade beskrivningar av över 125 övningar. Hela kroppen gås igenom systematiskt. Övningarna har detaljerade anatomiska illustrationer, som visar exakt vilka muskler som tränas, samt tydliga steg-för-steg-illustrationer som hjälper dig genom varje rörelse och hur du undviker de vanliga misstagen. I det sista avsnittet finns en praktisk och enkel genomgång av träningsupplägg samt ett antal speciellt framtagna träningsprogram som passar ditt behov utifrån de mål du har med träningen.

Boken är framtagen i samarbete med BWLA (British Weight Lifters' Association) och skriven av styrketräningsexperter med över trettio års erfarenhet av träningscoachning.