Bläddra
Sökresultat för Anna Jamieson... Rensa filter?

av: Anna Hessle, Anna Jamieson, Pernilla Salevid, Helena Stenberg

Kategorier: Agronomi och lantbruk Teknik, ingenjörsvetenskap etc.
Husdjur Nötkött Denna lärobok handlar om produktion av nötkött och behandlar bl. a. byggnader och utfodringsystem, fodermedel, näringsomsättning och tillväxt, uppfödningsmodeller och foderstater för slaktdjur, dikalvsproduktion, hälsovård, avel för nötköttproduktion, produktionsplanering, uppföljning och…
Köp här

Isbn: 9789127417526

Utgivningsår: 20100601

Utgivare: Natur & Kultur Läromedel

Mediatyp: BC

av: Anna Hessle, Anna Jamieson

Kategorier: Agriculture, agribusiness & food production industries Ekonomi, finansväsen, näringsliv och management Industrier och branscher Lantbruk och primärnäringar
Det här är den grundligt reviderade och omarbetade andra utgåvan av Nötkött. Här hittar du som ska arbeta med produktion av nötkött det mesta du behöver lära dig: det dagliga arbetet, produktionsplanering och ekonomi, byggnader, utfodringssystem, näringslära, fodermedel, uppfödningsmodeller, hälsovård, avel samt slakt…
Köp här

Isbn: 9789151957302

Utgivningsår: 20200703

Utgivare: Vulkan

Mediatyp: BC