Bläddra

Lightroom 6 och Lightroom CC från början

Kategorier: Fotografi Konst
Utgått

Lightroom 6 och Lightroom CC från början

Kategorier: Fotografi Konst
Utgått
Adobe Lightroom är räddningen för både den professionella fotografen och den nyfikne amatören med överfyllda bildbibliotek. Lightroom snabbar upp sortering, bildbehandling och publicering.

I Lightroom kan du förbättra bilder, publicera på nätet och skapa fotoböcker. Lightroom är ett verktyg för alla, hobby- som yrkesfotografer. Detta tar författaren Mattias Karlsson Sjöberg fasta på och han lär dig programmet från början i en bok som är pedagogiskt skriven och personligt illustrerad. Du lär dig snabbt att arbeta i Lightroom med ditt eget bildbibliotek.

3 problem som boken löser:
* Ett överfyllt och osorterat bildbibliotek
* Tråkiga och obehandlade bilder
* Bilder som fastnat på hårddisken och aldrig blir framkallade eller publicerade

Boken fungerar till både Lightroom CC och Lightroom 6. Den är en uppföljare till boken Lightroom 5 från början och innehåller ytterligare 70 sidor med nya funktioner.

Du kommer bland annat att lära dig att:
* Sortera tusentals bilder och hålla koll på favoriter
* Organisera bilder på en världskarta
* Bildbehandla med ljus, färg och specialeffekter
* Skapa stämningsfulla svartvita bilder
* Sätta samman snygga bildspel och böcker
* Skriva ut bilder och affischer
* Ladda upp till Facebook och e-posta från Lightroom

Du som köper boken får även tillgång till en unik online-videokurs på fem timmar som samverkar med boken för att ge bästa effekt.

Mattias Karlsson Sjöberg är Sveriges populäraste lärare i bildbehandling. Över 28 000 svenskar har gått hans kurser på Jönköping University. Han är även huvudlärare på Moderskeppet.se, Sveriges största webbplats om bildbehandling.