Bläddra

Smakprov Express - vårt premiumerbjudande

Ordet i tiden är Content Marketing!

Värdeskapande innehållsmarknadsföring som förtjänar mottagarens uppmärksamhet och skapar ett helt annat intresse än vad köpta annonser lyckas med. För din del betyder det följande: har du en intressant bok – använd just denna bok som reklam. Låt alla som är nyfikna få läsa ett smakprov!

Smakprov.se är en gratistjänst med massor av glada användare och rekordmånga blädderbara böcker! – mer än 35 000! Vi förblir gratis, det är ju vår kära grundidé. Men två saker gjorde att vi 2012 lanserade en prenumerationstjänst som vi kallar Smakprov Express.

Idén fick vi när några av våra partners uttryckligen frågade oss om de kan delfinansiera utveckling av tjänsten för att nå en högre servicegrad och hitta nya funktioner, bara det är ju fantastiskt!

För så snart vi kom upp i stora mängder smakprov fick vi en hel del mail som handlade om följande frågor:

  1. Kan jag få snabbare produktion? När är det klart?
  2. Kan ni byta ut detta smakprov mot ett nytt?
  3. Kan vi byta den omslagsbild som visas på boksidan på smakprov.se?
  4. Kan vi ladda upp en mängd filer i taget?
  5. Kan ni ladda ner våra filer från en FTP?
  6. Har ni statistik på våra böcker?

Hanteringen av dessa mail tog massor av tid, och vår chans att höja servicegraden rejält var att lansera en ny tjänst med inbyggd respons och bättre uppladdningslösning – Smakprov Express!

 

 

Fler än 20 förlag är ombord och det fungerar utmärkt – nu är det er tur att prova!

Med Smakprov Express kan överföringen av filer ske på olika sätt. Ett sätt är att använda Dropbox. Dropbox är en av våra favoritgratistjänster på nätet med hög säkerhet och plattformsoberoende teknologi. Genom att vi använder denna erkända plattform så kan vi hålla våra egna kostnader nere till ett minimum. Som Express-prenumerant får du tillgång till ett Dropbox-konto som är en vanlig mapp på din egen dator med samma namn som ditt förlag. Denna mapp innehåller i sin tur tre: ”Skapa eller uppdatera smakprov”, ”Returer” och ”Special”.

Sen börjar det roliga. Istället för att maila oss en massa filer så lägger du helt enkelt filen, namngiven som vanligt med ISBN-nummer.pdf (ex 9789197859912.pdf) i mappen ”Skapa eller uppdatera smakprov”. Efter bara några sekunder försvinner den och smakprovet skapas. Mappen synkas nämligen automatiskt i bakgrunden och PDFen kommer till oss direkt. Vi garanterar produktion inom 24h, i praktiken sker det inom några timmar.

Samma mapp använder du när du vill du byta ut ett befintligt smakprov – lägg en PDF i ”Skapa eller uppdatera smakprov” med samma namn som det smakprov som du vill byta ut. När mappen är tom byts smakprovet ut inom kort.

Mapparna ”Returer” och ”Special” hanterar de filer du skickat som inte fungerat rent tekniskt, resp dina eventuella specialbeställningar – t ex kataloger.

Läs mer om Dropbox här: https://www.dropbox.com/.

För att bli Expresskund behöver du/ditt förlag ett eget gratiskonto på Dropbox – och har du inte redan ett konto så skaffar du ett snabbt här: https://db.tt/8DNuf6ot.

Ett annat sätt är att använda FTP eller t o m ladda upp PDFer till Bokinfo så hämtar vi dem där!

Smakprov Express innehåller inget tak på antalet smakprov du kan få expressproducerade, utbytta eller ändrade. Bara att köra på med hela back-katalogen!

Dessutom, nytt sen sist är att du får tillgång till realtidsstatisstik om hur just dina smakprov konsumeras! Data är kung! Automatisk rapport varje månad OCH en egen dashboard där du kan ta ut konsumtionsdata för valfri period.

Din investering blir 8 388 kr/år (699 kr/mån) och prenumerationen förlängs ett kalenderår i taget om abonnemanget inte avslutas innan 1 december året innan. Moms tillkommer. Dessutom – som premiumkund stöttar du också oss och tryggar vår framtid! Det känns ju extra kul, inte sant!

Snabbt och smidigt! Som express!

Beställ Smakprov Express!