Bläddra

Kontakta oss

I dessa tider finns massor av sätt att komma i kontakt med oss på Smakprov – och lika mycket som vi älskar personlig kontakt vill vi gärna lösa saker och ting så automatiskt som möjligt så titta nedan om du hittar just din fråga innan du kontaktar oss:

Jag vill visa smakprov på mina böcker!
Titta på Hur gör vi smakprov? – där finns allt du behöver för att komma igång!

Jag har en specifik fråga och kan inte hitta något svar!
Maila oss på [email protected] så återkommer vi asap!

Vi vill visa Smakprov på vår site/i vår app!
Har du en Internetboklåda, recensionstjänst, blogg, bokapp eller älskar du bara böcker? Då kan du med automatik visa smakprov på din sajt allt eftersom dom produceras.

Rätten att visa Smakprov ger vi dig gärna – det är ju därför vi byggt denna tjänst. Men i gengäld vill vi att du ger oss den kärlek som vi förtjänar: använd länkar utan NoFollow-tag, berätta att Smakprovet kommer från oss, låt vår logotyp och vårt utseende på Smakproven vara orört. Då bjuder vi på bra innehåll till din site och du återgäldar med värde för oss.

Vill du ha andra lösningar så funkar det med – kontakta oss först så ser vi till att du får en personlig visningsmiljö och tillgång till samma feed som bl.a Bokus, Adlibris och CDON jobbar med. Maila oss på [email protected]!

Vi vill samarbeta med er!
Maila oss på [email protected] så återkommer vi nästan lika snabbt!

Var finns Smakprov på sociala medier?
Kul – på alla de stora kanalerna postar vi innehåll med jämna mellanrum: