Bläddra

Lift off Juniors Textbook

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel
Köp här

Lift off Juniors Textbook

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel
Köp här

Lift Off finns endast för kompletteringsköp, så länge lagret räcker. Vissa komponenter för skolåret har utgått ur sortimentet.

Lift off är ett huvudläromedel i engelska som nått stor framgång. Framgången ligger i att det fungerar väl i undervisningen och elevernas goda resultat. Texterna och övningarna illustreras med inspirerande och detaljrika färgteckningar.

Lift off Juniors kan användas för start av nybörjarundervisning i engelska under skolår 2 eller 3.
Lift off Juniors består av en Textbook med bl.a. härliga färgbilder, en Workbook med stimulerande övningar och en CD med texter och övningar.

Lift off Juniors Textbook
Texterna i Lift off, Juniors, Textbook är till att börja med synnerligen korta. De innehåller ofta upprepningar och rim som gör det lättare att körläsa och memorera dem. Textbook har härliga färgbilder på samtliga textsidor och är försedd med såväl svensk-engelsk som engelsk-svensk ordlista. En uppslagsdel finns i slutet av boken.


Lift Off passar dig som vill ha:
• ett läromedel med modernt språk och elevnära miljöer
• en tydlig arbetsgång och systematisk träning
• ett material med färgstarka och inspirerande illustrationer.

Författare till Lift Off är Mary Bowen som också skriver engelska material för engelska förlag med utgivning i stora delar av världen. För den grammatiska strukturen och övningarna ståt Kurt Söderlund, upphovsman till flera engelskmaterial.