Bläddra

Lift off Workbook 3 år 6

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel
Köp här

Lift off Workbook 3 år 6

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel
Köp här

Lift Off finns endast för kompletteringsköp, så länge lagret räcker. Vissa komponenter för skolåret har utgått ur sortimentet.

Lift off är huvudläromedlet i engelska som nått stor framgång. Framgången ligger i att det fungerar väl i undervisningen och elevernas goda resultat. Texterna och övningarna illustreras med inspirerande och detaljrika färgteckningar samt med specialtagna fotografier.
I Lift Off får vi möta syskonparet Mandy och Tom, deras föräldrar, vänner och husdjur. Vi får lära känna dem i välbekanta situationer.

Lift Off Workbook 1-3
Grammatiken i Lift off övar sådana moment som eleverna behöver för att tidigt kunna samtala om t.ex. hem och skolan. Varje avsnitt tar normalt sikte på en grammatisk företeelse som övas systematiskt och omväxlande. Innehållet i Workbook anknyter till Textbook.
Övningarna ger ständig växling mellan de olika färdigheterna höra, tala, läsa och skriva. De många par- och gruppövningarna gör eleverna orädda att tala engelska och ger dem ständig träning i att använda språket. De alfabetiska ordlistorna och uppslagsdelen med grammatiköversikten underlättar hemarbete.

Lift Off passar dig som vill ha:
• ett läromedel med modernt språk och elevnära miljöer
• en tydlig arbetsgång och systematisk träning
• ett material med färgstarka och inspirerande illustrationer och specialtagna fotografier

Författare till Lift Off är Mary Bowen som också skriver engelska material för engelska förlag med utgivning i stora delar av världen. För den grammatiska strukturen och övningarna ståt Kurt Söderlund, upphovsman till flera engelskmaterial.