Bläddra

Stepping Stone delkurs 1 och 2, elevbok, 5:e uppl

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk

Stepping Stone delkurs 1 och 2, elevbok, 5:e uppl

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Köp här
Stepping Stone är en populär serie basläromedel i engelska för grundläggande vuxenutbildning, nyanlända på grundskolan och gymnasiets introduktionsprogram. Serien är anpassad efter de fyra nationella delkurserna inom grundläggande vuxenutbildning och består av tre delar. Till varje del finns tryckt elevbok, elevwebb och lärarwebb.

Stepping Stone delkurs 1 och 2, elevbok riktar sig främst till elever som inte läst engelska tidigare eller elever som behöver repetera språket från grunden. Elevboken är en allt-i-ett-bok bestående av texter, övningar, ordlistor, faktablad, självtest och facit. Kapitlen är noggrant uppbyggda och tränar eleverna i en mängd praktiska språkfunktioner. Eleverna lär sig bland annat att berätta om sig själv och sin familj, hälsa, tala i telefon, handla, tala om mat och dryck samt berätta om sitt arbete och sina intressen. Läromedlet fokuserar på undervisning enbart på engelska. Texter och ordlistor är uppdelade i korta avsnitt som är lätta att överblicka.

I denna femte upplaga har läromedlets texter och övningar uppdaterats. Unit 2–12 har utökats med ett nytt avsnitt, Step up , som består av mer utmanande texter och övningar kopplade till respektive kapitel. Dessutom finns ett helt nytt kapitel i delkurs 2.

Stepping Stone delkurs 1 och 2, elevbok i korthet:
• anpassad efter de nationella delkurserna inom grundläggande vuxenutbildning
•  till elever som inte läst engelska tidigare eller behöver repetera språket från grunden
• allt-i-ett-bok bestående av texter, övningar, ordlistor, faktablad, självtest och facit
• tränar eleverna i en mängd praktiska språkfunktioner
• fokuserar på undervisning enbart på engelska