Bläddra

Viewpoints Vocational, Elevbok + Daisy-CD

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk

Viewpoints Vocational, Elevbok + Daisy-CD

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Köp här

Viewpoints är en serie basläromedel för gymnasiets kurser i engelska. För varje kurs finns elevbok, elevwebb, lärarwebb och digitalt läromedel.

Viewpoints Vocational, elevbok  riktar sig till elever som läser kurser Engelska 5 på något av de yrkesförberedande programmen. Läromedlet består av engagerande, varierade och moderna texter av populära författare som Nick Hornby och Joyce Carol Oates, som har utvalts och förkortats speciellt för yrkeskurser. De lättsamma berättelserna och gripande skildringarna täcker fem ämnesområden och låter eleverna identifiera sig med ungdomar från olika delar av den engelskspråkiga världen. Riklig glossering samt omväxlande och försiktigt uppbyggda övningar kring varje text ger eleverna goda möjligheter att träna ordförråd och grammatik. Tankeväckande diskussionsfrågor och ändamålsenliga skrivuppgifter motiverar dem att uttrycka sig inom en tydlig ram. Enkla och lättförståeliga instruktioner gör alla uppgifter näst intill självgående.

Dessutom får lässvaga elever och elever med dyslexi extrastöd genom en gratis Daisy-skiva där all text i boken (texter, glosor, instruktioner, övningar) finns inläst med textföljning.

Viewpoints Vocational, elevbok i korthet:
• för elever som läser kursen Engelska 5 på något av de yrkesförberedande programmen
• fängslande och varierande texter
• flexibelt läromedel som fungerar för alla elever, oavsett kunskapsnivå
• har tydlig struktur och ger eleverna redskapen som krävs för att klara nationella prov