Bläddra

1 Euro för mötet! : smaklig måltid!

Kategorier: Biografier och litteraturvetenskap Biografier, sanna berättelser, essäer etc. Modern och samtida poesi Poesi
Köp här

1 Euro för mötet! : smaklig måltid!

Kategorier: Biografier och litteraturvetenskap Biografier, sanna berättelser, essäer etc. Modern och samtida poesi Poesi
Köp här
Den boken tar upp tar upp hur man kan få ett bra arbetsliv/skolmiljö där utbildning och arbetsuppgifter går hand i handsken med varandra. Boken börjar med några dikter.

Vi människor, i mänsklighetens namn, bor på en planet som heter Jorden. Det är bara en planet, men vi lever som om det var 1-3 jordglobar. Att plantera vårt samhälle i olika suveräna länder och stater, där vi ska leva i fred utan konflikter och andra problem. Planeten jorden består av krig och konflikter, och att klimatförändringen lämnar spår av global uppvärmning i vår miljövänliga värld som vi själva har orsakat.

En klok indian säger att alla varelser som är djur på planeten jorden lever under samma tak, de är nakna inför sanningen. Jämför det med de Olympiska Spelen där där män tävlade nakna, men idag är alla idrottsmän och idrottskvinnor är påklädda.

Det är den här förbannade civilisationen som är skulden till allt. Att det är att betrakta det som den jordnära och enkla i varje liv och varelse. Men det farligaste djuret är den som bär kläder och är civiliserad nog för att veta bättre.

Detta djur är mänskligt, och är ett däggdjur.

Civilisationen är farlig!

Dags för oss människor att bli oroliga och gå till terapisoffan för att bli försonade?

När Europa Film låg vid Tappvägen.24 i Bromma så hade de ensamrätt på skådespelaren Edvard Persson. Åren 1933-1956 gjorde Europa Film under ledning av Gustav Scheutz ett 30-tal filmer med sin vinstmaskin och främsta, men Europa Film hade mer eller mindre ensamrätt på Edvard Persson. Skådespelarna Adolf Jahr bodde vid (Aluddsvägen.16) och Edvard Persson vid (Aluddsvägen.8) samt senare även ishockeyspelaren Sven Tumba vid (Aluddsvägen.18) på Stora Essingen i Stockholm.

Fånga varje själ - kommunikation i kontakten mellan människor.