Bläddra

2014 Mitt år

Kategorier: Årsböcker, kalendrar och almanackor Referensverk Referensverk, informationshantering och tvärvetenskap Uppslagsverk och referensverk
Köp här

2014 Mitt år

Kategorier: Årsböcker, kalendrar och almanackor Referensverk Referensverk, informationshantering och tvärvetenskap Uppslagsverk och referensverk
Köp här
En vacker och helt unik kalender för 2014 och DITT mest magiska år! Med Carolinas kärleksfulla texter på varje sida, och plats för dina drömmar, motton och intentioner för året, samt glada hejarop kalendern igenom blir den din bästa vän, och något fint att spara.

Kalendern inleds med ett uppslag där du fyller i dina visioner, drömmar, mål, motton och affirmationer inför året som kommer. Varje kalenderuppslag har sedan peppande texter, vacker design och plats för egen planering, magiska dagar, tacksamhet, viktigast-att-göra-idag-listor, vad-var-bäst-eller-roligast-idag-listor etc. Tanken är att den ska bli din följeslagare, som du sedan vill spara och gå tillbaks till för att njuta av allt magiskt som hänt och skett under detta år!

Inbunden i hög kvalitet med rund rygg och lila bokmärkesband, kan stängas med ett gummiband i lila textil. Måtten är 15 x 21 x 1,5 cm. Innehåller 160 sidor av närproducerat PEFCmärkt papper.

ISBN 978-91-87497-03-2

Idé & text: Carolina Gårdheim.
Grafisk formgivning: Lisbet Corcoba och Carolina Gårdheim.

Tips från Carolina
"Den här kalendern är gjord med all min kärlek och massor av hög energi. Låt den hjälpa dig att skapa ditt mest magiska liv! Och använd den gärna ihop med dagboken. Dagboken har du hemma och skriver i varje morgon. Sedan flyttar du över viktiga drömmar, att göra-saker och insikter från dagboken till kalendern, som du sedan har med dig hela dagen, för planering och inspiration."
Carolina Gårdheim