Bläddra

Alla räknas

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Bilderböcker Bilderböcker, pysselböcker och pedagogiska böcker 0–5 år
Köp här

Alla räknas

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Bilderböcker Bilderböcker, pysselböcker och pedagogiska böcker 0–5 år
Köp här

Tilldelades Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris 2019!

Fiffig, filosofisk och överraskande räknebok

Dagens Nyheter

Myllande och färgsprakande

Västerbottenkuriren

Till synes en enkel räknebok, men varje sida innehåller så mycket mer och väcker nya frågor. Oavsett vem du är och hur du ser ut, så är just du viktig, och en del av berättelsen.

Enköpings-posten

Till synes en enkel räknebok, men

Göteborgsposten

Hurra för att alla är olika! Välkommen till en myllerbok där du kan räkna människor. Som en deckare kan du följa dem och se hur deras historier flätas samman. Här finns många små och stora hemligheter att upptäcka i bilderna för den med skarp blick. Tittar du tillräckligt noga kanske du upptäcker dig själv? Det som gör boken unik är att den samtidigt är en politisk och existentiell utforskning av mänskligheten.

På omslaget uttrycks det explicit med plakat som: Rättvisa! Och inne i boken får vi läsa frågor som:Vem är lycklig? Ibland pekar berättelsen också vidare utanför boken: Tjugo personer på en historielektion.
En tänker på alla som levt före oss. /.../ En oroar sig för fotbollsträningen. En kommer att bli statsminister.