Bläddra

Att resa sig upp och gå

Kategorier: Biografi: allmänt Biografier och litteraturvetenskap Biografier, sanna berättelser, essäer etc. Självbiografi: allmänt
Köp här

Att resa sig upp och gå

Kategorier: Biografi: allmänt Biografier och litteraturvetenskap Biografier, sanna berättelser, essäer etc. Självbiografi: allmänt
Köp här

Victoria Silvstedts självbiografi - Att resa sig upp och gå

I Att resa sig upp och gå berättar Victoria Silvstedt för första gången den hisnande, rörande och helt osannolika berättelsen om pojkflickan från Bollnäs som blev supermodell, skådespelare, programledare, artist och reality-stjärna med en hel värld.

Som tonåring drömmer Victoria om ett liv i ett hus på landet med hästar och naturen invid husknuten.

Allt förändras över en natt när hon upptäcker att några tjejer i parallellklassen skrivit: Victoria tror att hon är något, hon tror att hon är så jävla snygg på en av skolans toaletter. Samma vår röstas Victoria också fram som skolans snyggaste tjej, vilket blir starten på en resa som aldrig planeras och som många gånger saknar riktning och som fortfarande pågår.

Att resa sig upp och gå handlar om att leva det liv man vill leva, att vara den man vill vara och även om det för Victorias del ibland har gått snett, har det aldrig varit tråkigt.

Kort om medförfattarna

Leif Eriksson & Martin Svensson har tillsammans skrivit en lång rad självbiografier åt både utländska och svenska personligheter, alltifrån Perez Hilton, Samantha Fox och Matt Sorum i Guns N Roses till Joakim Lundell, Peter Jöback och Alexander The Mauler Gustafsson. Den här gången har också Kristoffer Cras från författarparets team varit med och skrivit.