Bläddra

Baby Bird Universe : första tiden

Kategorier: Diverse Livsstil, hobby och fritid Pappersvaror
Köp här

Baby Bird Universe : första tiden

Kategorier: Diverse Livsstil, hobby och fritid Pappersvaror
Köp här
När barnet kommer förändras världen.
Universums centrum är plötsligt nära och tiden går alldeles för fort, fastän sömnen är nästan obefintlig.
För att minnas den första tiden och för att dokumentera till underbarnet själv, är det brukligt att fylla i böcker med namn som Mitt första år eller Första året. Det här en sån bok. Fast helt annorlunda.
Baby Bird Universe är boken för dem som inte känner igen sig i de babyblå och babyrosa prylarna. För de som tycker att bebisar också ska få vara tuffa och för alla familjer som inte känner igen sig i normen.
Baby Bird Universe är den ultimata kärleksförklaringen till ditt barn, till din kompis som nyss blivit förälder, till gudbarnet och barnbarnet.
Baby Bird Universe kan användas för adoptivbarn, för biologiska barn, för bonusbarn och för barn med en eller flera föräldrar. Det är babyboken som är mitt i samtiden och som speglar mångfalden bland dagens svenska familjer.

Målgrupp: Nyblivna föräldrar och alla som vill ge dem presenter.
Författare: Minna Wallin är formgivare, webbdesigner, producent av hemsidor samt av grafiskt material. Några av kunderna är Eva Dahlgren, Alice Bah Kuhnke, Modernity (designbutik på Östermalmstorg i Stockholm), smyckedesignern Efva Attling Stockholm, PR-byrån PRAT, förlaget Box Berglund & Friends, Coach Mia Törnblom, Arkitekt och illustratör Urbansdotter Form, fotograf Elisabeth Ohlson Wallin, restaurang Fullriggaren, med flera.

Guldprägling och hål i omslag. Inlaga i fyrfärg.