Bläddra

Baristas : tredje boken

Baristas : tredje boken

Köp här

För tredje och sista gången möter vi gänget på Pronto. Efter en mörk och tung vinter börjar livet kännas lättare för Ruben, Nicolas och Ludvig. Krisen i Rubens fjällstuga under luciahelgen har satt djupa spår som både har fördjupat vänskapen och splittrat gänget. Och plötsligt inträffar katastrofen...

För Ruben väntar mycket nytt. Han har hoppat av teaterlinjen på Södra latin där han vantrivdes från start. Istället ska han jobba med Sandro på Pronto, ett stort och viktigt ansvar att axla. Och en himla kul erfarenhet för Ruben som showar för lördagskunderna och charmar stammisarna.

Nicolas känner inte igen sig själv. Han borde vara supernöjd med livet och kär i Amanda, men något skaver. Känslorna för Nathalie finns kvar och Nicolas vet inte hur han ska tackla dem.

Utanför vänkretsens kärna står Ludvig, som efter fylleutbrottet i fjällen inte riktigt har förlåtits av vännerna, eller av Viki. Han strular med tjejer och dricker lite för ofta, och för mycket.

Viki borde däremot kunna glädjas åt en omstart i livet med egen lägenhet på Kaptensgatan och all frihet hon kan önska sig, men för Ruben avslöjar hon en mörk hemlighet…

Då något ofattbart händer blir det tydligt hur stark deras vänskap är. Och hur kärleken övervinner allt.