Bläddra

Besjälat liv : en handbok för själen

Kategorier: Filosofi Filosofi och religion
Köp här

Besjälat liv : en handbok för själen

Kategorier: Filosofi Filosofi och religion
Köp här
Ge plats och näring åt själen, så kommer du att finna djup och mening i vardagen. Då kan du också bidra till att bygga en mjukare, innerligare och människovänligare värld. Det är den här bokens budskap.
Som en modern stigfinnare på jakt efter den bortglömda själen,och med utgångspunkt i väl valda praktiska exempel – kärlek, svartsjuka, vardagliga familjesituationer, narcissism, förvärvsarbete, depressioner, maktsträvanden i hem och arbetsliv, livskriser, kreativitet etc – visar Thomas Moore vägen till ett besjälat liv.
Han väver samman djupa insikter i antikens och renässansens människosyn med erfarenheter från sin egen praktik och lärargärning.

Thomas Moore är psykoterapeut, författare och en uppskattad föredragshållare. Han har studerat bland annat filosofi, mytologi och världens religioner, varit munk under en lång följd av år och undervisat om jungiansk psykologi och terapi vid amerikanska universitet. Besjälat liv, en handbok för själen är en stor kritiker- och publikframgång. Boken har sålts i mer än 1,2 miljoner exemplar och legat på bestsellerlistorna i USA i femton månader i sträck. Besjälat liv är översatt till femton språk.