Bläddra

Brev från en förlorad son

Kategorier: Biografier och litteraturvetenskap Biografier, sanna berättelser, essäer etc.
Köp här

Brev från en förlorad son

Kategorier: Biografier och litteraturvetenskap Biografier, sanna berättelser, essäer etc.
Köp här
Peter Hallström växte upp inom frikyrkan, en uppväxt som han har brottats med i hela sitt liv. Han upplevde kyrkan som fördömande och hård, och allt tal om synd skapade en rädsla inom honom som blev permanent.

När han sedan som vuxen blev utesluten ur församlingen på grund av sin skilsmässa blev det en avgörande anledning till att skaka av sig allt som hade med Gud och kyrka att göra. Och han gjorde verkligen allt för att lyckas. Han pratade ut om sin barndom hos Humanisterna och Christer Sturmark. Allt han hade burit inom sig fick välla fram.

Och det var då det vände. Peter insåg att det var precis lika förbjudet att ha en egen åsikt hos Humanisterna som i den församling han hade vuxit upp i. Och att bara för att den lilla församling som han hade vuxit upp i på 60-talet varit trång, betydde inte det att han behövde kasta bort sin tro. Det blev början på vägen tillbaka till självupprättelse och till en tro utan skuld och skam.

Peter Hallström är musiker, sångare, producent och låtskrivare med folkkära låtar som Håll mitt hjärta och Kärleksvisan.