Bläddra

Där hoppet bor

Kategorier: Feelgood och Chick lit Religiösa romaner Skönlitteratur
Köp här

Där hoppet bor

Kategorier: Feelgood och Chick lit Religiösa romaner Skönlitteratur
Köp här
En mysig feelgood-bok som gör att man riktigt känner dofterna av jul, och som dessutom påminner om hoppet i julens budskap.

Maria flyttar till Västerö med stora drömmar om en sagolik jul på landet. Det hon inte tänkt på är att vägen dit går via november och att vänja sig vid livet i glesbygden är helt enkelt inte lika kul i ett evigt mörker.

Det känns som att livets små motgångar hopar sig, speciellt när Marias nyfunna vän tvingas lämna ön och när Maria inser att grannen Jona inte alls förstår sig på henne. Alla gamla vänner har fullt upp med sina egna julförberedelser och ingen har tid att hälsa på.

Men det finns ljusglimtar i tillvaron. Katten Hagrid är alltid där och hoppar gärna upp i knät när hon sätter sig till rätta i gungstolen med en varm kopp te. Visst kan man väl stå ut några veckor i mörkret, när det som väntar är en mysig familjejul i Lillebo?Stina Jonsson är författare till en rad böcker och bor med sin familj på Kållandsö i Vänern. Med sina böcker vill hon sprida hopp och leenden.