Bläddra

Den blodiga tiaran

Kategorier: Crime & mystery: private investigator / amateur detectives Deckare Skönlitteratur

Den blodiga tiaran

Kategorier: Crime & mystery: private investigator / amateur detectives Deckare Skönlitteratur
Köp här

"Veronica Sjöstrands deckarserie om den charmiga och skickliga konstexperten Stella Rodin och Rodins auktionshus är härligt underhållande och dessutom fylld av spännande fakta och historia." Skånska Dagbladet

Som sjätte generationen Rodin på vd-posten kämpar Stella för auktionshusets överlevnad. Hon är hårt pressad av att axla den ovana rollen som ledare för familjeföretaget parallellt med sitt arbete för Interpol. I sin farmors mor Hildas liv har Stella funnit inspiration till auktionshusets nysatsning, men i det förflutna uppdagas en hemlighet som hotar att ödelägga allt. Familjen Rodin anklagas för att gömma en diamanttiara som stulits från en judisk familj under andra världskriget.

Stella måste ta reda på sanningen: Vad hände egentligen när Hilda befann sig i Paris på 1940-talet – mitt under världshistoriens största plundringståg på konst- och kulturskatter?

"Den blodiga tiaran" är tredje delen i serien om Stella Rodin, en av världens främsta konstexperter, med en faiblesse för vintageklänningar och svårlösta mysterier.