Bläddra

Den medelålders hämnaren

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här

Den medelålders hämnaren

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här
Det blev alltså inte roligare än såhär. Livet. Fylla i rätt siffror i rätt kolumner och diskutera skatter - så skulle man kunna beskriva hans vardag om man hade lust. Ta en promenad, sköta katter, vattna blommor, mata änder i parken... Om det nu funnits några jävla änder. Eller ens en park. Beställa pizza och se en film på lördagskvällen i sällskap med en påse chips och en öl och kanske rent av unna sig en liten påse lösgodis, för att slutligen tillfredsställa sig själv i ett mörkt tyst rum.
Efter besöket hos dottern på Gotland är ingenting längre sig likt. Dygnet tillsammans med Lina har varit fullständigt omvälvande. Framtiden ter sig plötsligt som en Framtid och livet som ett Liv.
Men innanför Linas runda glada kropp döljer det sig en sargad människa. En människa från en våldsam relation som till slut slutat i katastrof.
Den tidigare maken dyker upp efter en lång tid för att åter påtvinga henne sitt inflytande, på liv och på död. Lennart finner sig själv på resande fot för att göra upp räkningen.