Bläddra

Det mörka tornet

Kategorier: Äventyrsromaner Fantasy Modern skräck Science fiction Skönlitteratur Skräck Vilda västernromaner
Köp här

Det mörka tornet

Kategorier: Äventyrsromaner Fantasy Modern skräck Science fiction Skönlitteratur Skräck Vilda västernromaner
Köp här
Rolands ka-tet förblir densamma trots alla färder genom tid och rum. Susannah-Mia befinner sig nu i en förlossningssal - som egentligen är en skräckkammare - i Thunderclamp's Fedic. Jake, Fader Callahan och "Billy-Bumbler" Oy har klivit in i restaurangen på Lex 61 med dragna vapen, ovetandes om hur många och hur farliga deras motståndare är. Roland och Eddie är i Maine men försöker desperat ta sig tillbaka till de andra, framförallt till Susannah, samtidigt som de inser att den värld de måste fly från är den enda som betyder något.

Alla goda saker har ett slut - så även berättelsen om Det mörka tornet. I denna avslutande del knyts alla trådar ihop och läsarna får äntligen veta hur det går för Roland och hans följeslagare i deras oförtrutna sökande. Och som alltid har Stephen King sparat det bästa till sist!

Pressröster om Det mörka tornet:

"King när han är som bäst."
- Mail on Sunday

"Med avslutningen av denna berättelse har King verkligen nått toppen inom sitt område."
- Publishers Weekly (starred review)

"Man får känslan att det här storslagna eposet betyder väldigt mycket för King; att han berättar den för att han helt enkelt måste. [...] Han lägger ner hela sin själ i Det mörka tornet."
- San Francisco Chronicle