Bläddra

Dubbel-trubbel

Kategorier: Barn och ungdom: skönlitteratur och sanna berättelser Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Skönlitteratur barn och ungdom: roliga berättelser
Köp här

Dubbel-trubbel

Kategorier: Barn och ungdom: skönlitteratur och sanna berättelser Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Skönlitteratur barn och ungdom: roliga berättelser
Köp här
"Om man gillar Dagbok för alla mina fans och vill ha något ytterligare som är roligt så tycker jag det här passar alldeles utmärkt."
Ulrika Larsson, P4 Halland

"Det här är årets roligaste bok! Till och med bättre än Dagbok för alla mina fans och Roald Dahl!"
Belinda Graham, Tidningen Kulturen

Miles Murphy är världshistoriens skickligaste busfrö. När han tvingas flytta till den urtråkiga staden Gäspköping - endast känt för sina kossor - räknar han iskallt med att bli busmästare där också.

Det är bara ett problem. Det finns redan ett busfrö på skolan. Ett mycket, mycket skickligt sådant.

Dubbel-Trubbel är en halsbrytande rolig bok om att hitta sin plats, hitta sin stil och inte minst hitta vänner där du inte trodde att de fanns. (Jo, man lär sig en hel del om kor också.)

Dubbel-Trubbel är skriven av barnboksförfattarna Mac Barnett och Jory John, illustrerad av Kevin Cornell, och var en hit redan innan den utkom i USA.

"... snabbt tempo, massor av humor och udda karaktärer, särskilt barnsliga vuxna, som lockar till skratt. Cornells grafik fångar perfekt den humoristiska tonen. Boken har korta kapitel, är underhållande och uppskattas säkert av dem som gillar ett bra skämt och har känsla för rättvisa."
Elsie Runnö, BTJ

"Tillsammans planerar pojkarna ett förstaaprilskämt som slår det mesta jag läst om i den vägen. I det ingår bland annat en ansenlig samling kor. Mer säger jag inte. Roligt är det i alla fall."
Ingalill Mosander, Aftonbladet