Bläddra

EAT Sweden – Göteborg 2016

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Reseguider Resor och platser Restaurang- och caféguider
Köp här

EAT Sweden – Göteborg 2016

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Reseguider Resor och platser Restaurang- och caféguider
Köp här
Med fjolårets succé i bagaget i Göteborg kan vi återigen erbjuda er att smaka, njuta och umgås på några av Göteborgs bästa restauranger. EATSweden är en mycket uppskattad produkt. I år känns det extra bra då flera av krogarna är riktiga klassiker. Detta tillsammans med några av våra nya utvalda pärlor gör EATSweden Göteborg 2016 till en spännande och härlig utgåva.

Naturligtvis är god mat, skön stämning och smakfull inredning fortfarande ledorden och bland de tolv av Göteborgs bästa krogar hittar du i år mycket ekologiskt, närodlat och husmanskost men också inslag av México och Italien.

Vad sägs om Barabicu, Björk och Bambu, Inez & Ernst (Sant Jörgen Park), Magnus & Magnus, Puta Madre, Simsons Prästgård, Swea Hof, Swedish taste, View Skybar & Restaurant , Hello Monkey med flera.

Var och en av de tolv restaurangerna bjuder dig (i ett sällskap på minst två personer) på en varmrätt när du visar upp boken. Om restaurangen har en fast meny får du 250 kr i avdrag. Erbjudandet gäller under perioden 1 november 2015 - 31 december 2016.

Trots den ständiga succén varje år väljer vi att begränsa upplagan till 5000 exemplar och varje bok är exklusivt numrerad. Vi vill att du ska känna dig utvald när du nu sitter med boken i din hand. Många skriver och är ledsna över att de inte kunnat köpa EATSweden på våren. Det enkla skälet till det är bokens begränsade upplaga.

Via vårt charityprogram - EATCare - skänker vi 10 kr per såld bok till Cancerfonden. Så tack för att du är med och bidrar i kampen mot cancer! Tillsammans kan vi besegra den.

Under åren har vi fått många positiva och värdefulla tips. Dina åsikter är viktiga för oss så mejla gärna på [email protected] eller gå in på www.facebook.com/EATSweden och berätta vad du tycker. Här uppdaterar vi kontinuerligt och du har även möjlighet att delta i olika tävlingar. Glöm inte att använda hashtaggen #eatsweden och berätta om ditt restaurangbesök för bokens övriga användare.

Tack för att vi får skämma bort dig!