Bläddra

EAT Sweden Skåne 2016

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Reseguider Resor och platser Restaurang- och caféguider
Köp här

EAT Sweden Skåne 2016

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Reseguider Resor och platser Restaurang- och caféguider
Köp här
I snart tio år har vi erbjudit er att smaka, njuta och umgås på några av Skånes bästa restauranger och varje år har varit en succé. Nu är det dags igen och i år känns det väldigt intressant då vi har otroligt spännande restauranger lite mer utspritt i Skåne än tidigare. Några är återkommande pärlor och några är helt nya inslag vilket gör EATSweden Skåne 2016 till en fantastisk utgåva.

Naturligtvis är god mat, skön stämning och smakfull inredning fortfarande ledorden och bland de tolv av Skånes bästa krogar hittar du mycket närodlat och ekologiskt men också inslag av Frankrike, och Italien. Mixen känns spännande och förväntningarna är höga.

Vad sägs om Allé, Atmosfär, Bantorget 9, Kol & Cocktails, Les Halles, Mat & Destillat, Pålsjö Matbar, Rebell, Skanörs Gästgifvaregård, Skeppsbron 2, Sofiero slottsrestaurang med flera.

Var och en av de tolv restaurangerna bjuder dig (i ett sällskap på minst två personer) på en varmrätt när du visar upp boken. Om restaurangen har en fast meny får du 250 kr i avdrag. Erbjudandet gäller under perioden 1 november 2015 - 31 december 2016.

Trots den ständiga succén varje år väljer vi att begränsa upplagan till 5000 exemplar och varje bok är exklusivt numrerad. Vi vill att du ska känna dig utvald när du nu sitter med boken i din hand. Många skriver och är ledsna över att de inte kunnat köpa EATSweden på våren. Det enkla skälet till det är bokens begränsade upplaga.

Via vårt charityprogram - EATCare - skänker vi 10 kr per såld bok till Cancerfonden. Så tack för att du är med och bidrar i kampen mot cancer! Tillsammans kan vi besegra den.

Under åren har vi fått många positiva och värdefulla tips. Dina åsikter är viktiga för oss så mejla gärna på [email protected] eller gå in på www.facebook.com/EATSweden och berätta vad du tycker. Här uppdaterar vi kontinuerligt och du har även möjlighet att delta i olika tävlingar. Glöm inte att använda hashtaggen #eatsweden och berätta om ditt restaurangbesök för bokens övriga användare.

Tack för att vi får skämma bort dig!