Bläddra

EAT Sweden – Stockholm 2015

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Reseguider Resor och platser Restaurang- och caféguider
Köp här

EAT Sweden – Stockholm 2015

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Reseguider Resor och platser Restaurang- och caféguider
Köp här
Var och en av de tolv restaurangerna bjuder dig (i ett sällskap på minst två personer) på en varmrätt när du visar upp boken. Om restaurangen har en fast meny får du 250 kr i avdrag. Erbjudandet gäller under perioden 1 november 2014 - 31 december 2015.

I åtta års tid har vi erbjudit er att smaka, njuta och umgås på några av Skånes bästa restauranger och varje år har varit en succé. Nu är det dags igen och i år känns det extra bra då flera av krogarna är nyöppnade och riktiga pärlor. Detta tillsammans med några av våra absoluta favoriter gör EatSweden Skåne 2015 till en fantastisk utgåva. Naturligtvis är god mat, skön stämning och smakfull inredning fortfarande ledorden och bland de tolv av Skånes bästa krogar hittar du i år mycket närodlat och ekologiskt men också inslag av Frankrike, Italien och Östeuropa. Mixen känns spännande och förväntningarna är höga.

Begränsad upplaga!
Trots den ständiga succén varje år väljer vi att begränsa upplagan till 5000 exemplar och varje bok är exklusivt numrerad. Vi vill att du ska känna dig utvald när du nu sitter med boken i din hand. Många skriver och är ledsna över att de inte kunnat köpa EatSweden på våren. Det enkla skälet till det är bokens begränsade upplaga.

Ifjol instiftade vi även EatCare och skänker 10 kr per såld bok till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Så tack för att du är med och bidrar i kampen mot cancer! Tillsammans kan vi besegra den.