Bläddra

EAT Sweden – Stockholm SPA

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Reseguider Resor och platser
Köp här

EAT Sweden – Stockholm SPA

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Reseguider Resor och platser
Köp här
Välkommen till EATSweden Stockholm SPA I år har vi 2 nyheter; Clarion Hotel Selma CitySpa och Sturebadet Marina Tower. Beställ den optimala presenten till en vän här!

Boken är en unik gåva som innehåller oemotståndliga erbjudanden från åtta exklusiva behandlingscenter i Stockholm med omnejd. Vad sägs om att kunna bjuda en gäst på samma behandling som du får, men endast betala för en? 2014 års upplaga av EatSweden Stockholm SPA bjuder in dig och en gäst till Sturebadet City, Axelsons SPA, Clarion Hotel Sign & Selma CitySpa, Roslags Spa, Helheten,Njuta Spa & Klinik, Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness samt Sturebadet Marina Tower. Alla har sin egen unika filosofi men förenas av målsättningen att ge varje kund den bästa av upplevelser i en avkopplande miljö.

Var och en av dessa åtta behandlingscenter har ett speciellt erbjudande till dig och en gäst, som gäller när du visar upp boken. När du bokar behandlingarna uppger du bokens serienummer. Boken gäller under perioden 1 december 2013 till och med den 31 december 2014. Boken trycks endast i 2200 exemplar.

EatSweden Stockholm SPA önskar dig och dina vänner många avkopplande stunder tillsammans i åtta unika, lyxiga spamiljöer!