Bläddra

En enkel till Indien

Kategorier: Feelgood och Chick lit Skönlitteratur

En enkel till Indien

Kategorier: Feelgood och Chick lit Skönlitteratur

Finalist i Årets Feelgood 2022!

Modejournalisten Ella Franks största dröm blir verklighet när hon blir erbjuden jobbet som chefredaktör för den skandinaviska utgåvan av världens största modemagasin. Men mitt i drömmen inser Ella att hon borde varit försiktigare med vad hon önskat sig. Löftet om en ny och lycklig tillvaro med inflytande, pengar och lyxiga champagnemingel visar sig snart ha varit för bra för att vara sant. Och en olycka kommer sällan ensam. När Ellas liv rasar samman vet hon inte längre vad hon ska ta sig till.

Utmattad och besviken bokar hon en enkel biljett till Indien och checkar in på ett ashram. Där möter hon meditationsläraren Amit som öppnar hennes ögon på fler sätt än hon trodde var möjligt.

En enkel till Indien är en roman om att nå en återvändsgränd och lära sig hitta nya vägar framåt. Om livsförändrande insikter och den magi som kan uppstå först när man saktar ner och skapar rum för den.

CASSANDRA BRUNSTEDT är född 1987 och har arbetat som redaktör, redaktionschef och VD på magasin som ELLE Decoration, ELLE mat och vin och Metro Mode. Idag är hon chef för innehåll och PR på klädkedjan Indiska. Under en längre vistelse i Indien utbildade hon sig till yogalärare och har även vidareutbildat sig till holistisk coach. En enkel till Indien är hennes debutroman.

"En glittrande läsupplevelse! Cassandra Brunstedt är Sveriges svar på Jojo Moyes." Félice Jankell

"En enkel till Indien är en vinnande, varm och tankeväckande berättelse om att stanna upp, lyssna inåt och göra helt nya vägval att i en karriärsinriktad tid våga definiera sig som den man är i stället för det man gör. Boken har med sitt lättlästa och drivna språk, och med sin varmhjärtade och tydliga berättarröst, en hög sträckläsningsfaktor. Det är upplyftande, medryckande och riktigt feelgood." BTJ